Gigt, ledsmerter, Spondylitis, fibromyalgi, muskuløs Ache: naturlægemidler tilgang

Gigt er en af de hyppigste kroniske sygdomme i verden. Ifølge Ayurveda er arthritis primært en vata (luft) sygdom, som skyldes ophobning af toksiner i leddene og er kendt som amavata. Dette kan være forårsaget af dårlig fordøjelse, og en svækket kolon, hvilket resulterer i ophobning af ufordøjet mad og ophobning af affald. Dårlig fordøjelse tillader giftstoffer ophobes i kroppen, og problemer med kolon tillade toksiner at nå leddene.

Symptomer: Feber enorme smerter & stivhed i sygdomsramte muskler i tilfælde af kronisk muskuløs gigt. Smerte eller ømhed i en fælles, som forværres ved enhver bevægelse eller aktivitet, som at gå, at komme op fra en stol, skrive, skrive, holde et objekt, kaste en bold, dreje en nøgle. Ulidelig smerte og stivhed i leddene i tilfælde af kronisk leddegigt.

Følgende er et par enkle kur, der kan blot hjælpe med at lindre dig fra smerter af gigt. Prøv nogen af dem til at se, hvad der virker for dig.

To teskefulde af citronsaft og en teske honning blandes i en kop varmt vand tages to gange om dagen er godt for at kurere Gigt. To teskefulde af saft fra friske blade af bathua, drikker dagligt på tom mave for 2-3 måneder. Halv teskefuld gurkemeje pulver med varmt vand hjælper helbrede gigt. At tage Lucerne te to gange en dag gør en god kur. To teskefulde af apple cider eddike og 2 tsk honning, opløst i et lille glas varmt vand tages én eller to gange om dagen bringer lindring. Rub smertende leddene med varm eddike til at få nogle lindring fra smerter. To dele ren olivenolie og en del Petroleum gør en vidunderlig liniment at bade plaget leddene. Tilføje en spiseskefuld torsk lever olie til saft af en appelsin, pisk og drikke før man skal sove. En rå fed hvidløg er hver dag meget gavnligt. Denne fed kan være stegt i ghee (klarede smør) eller ricinusolie. Tage i 2 måneder. Guggulu er meget nyttigt i kurere Gigt. Spise halv en teskefuld to gange dagligt efter måltider med varmt vand. Udøve plaget leddene i en balje fuld af varmt vand. Drikke gulerodsjuice, agurk juice, spise kogte grøntsager og/eller vegetabilsk supper, og drikke kokos vand til en sund krop & massage dine led hver dag for at kurere Gigt. Spise 2-3 valnødder eller nogle kokos på en tom mave. Undgå mentale spændinger, der fører til stress. Tabe sig, hvis det er nødvendigt, at komme tæt på din idealvægt. Hvis du vejer mindre, er der mindre vægt på dine led og færre smerter.

Effetive og dokumenteret resultater For – Arthcare olie (Anti inflammatoriske og muskel muskelafslappende urte massageolie):

Arthcare olie er den bedste naturlige løsning til dit problem, fremstilles under vejledning af kendte MD Ayurveda speciallæge. Arthcare er en anti-gigt urte olie, som ikke kun giver en sikker lettelse i reumatiske gigt, men også styrker knogle-væv, det skelet og de neuromuskulære systemer, hvilket giver en behagelig bevægelser af led og muskler. Det er en kraftfuld antioxidant og øger energi niveau. Arthcare trænger kropsvæv hurtigere end nogen anden salve på grund af sin stærke anti-inflammatoriske virkning. Det fjerner stivhed og forbedrer mobilitet af lemmer. Det bringer lindring fra backaches, muskuløs stammer, reumatiske smerter, ledsmerter osv. Kropsmassage med Arthcare olie, slapper en astmatiker person. Arthcare er videnskabeligt bevist Ayurvedic formulering der indeholder en urte kombination af velkendte traditionelle urter beskrevet ovenfor. Inden for få minutter af ansøgningen vil du føle dig afslappet fra smerte. For bedste resultater tage 2 Arthcare kapsler to gange om dagen og massage det berørte område med Arthcare olie 2 – 3 gange om dagen.

Naturlægemidler:

Brugen af urter er en hævdvundne tilgang til at styrke kroppen og behandling af sygdommen. Følgende er blevet anvendt traditionelt til behandling af leddegigt:

Shallaki også kendt som boswellia (Boswellia serrata), kommer fra et træ, der giver gummi, da dets bark er skrællet væk. I kliniske forsøg, blev lovende resultater observeret hos patienter med reumatoid arthritis, kronisk colitis, Crohns sygdom. Forskerne fandt at standardiseret Boswellia ekstrakt betydeligt reduceret hævelse og smerter og normalt reduceret morgenstivhed for mennesker med leddegigt.

Ashvagandha (Withania somniferum) er en asiatisk plante af familien kartoffel. Dets rødder har længe været brugt til at behandle “gigt,” højt blodtryk, immunforsvarsforstyrrelser, erektionsproblemer og også til at lindre betændelse. På grund af alt dette, er det undertiden kaldes den “Indian ginseng.”

Ingefær (Zingiber officinale) kan være blandt de bedst undersøgte af fire. Forskning tyder på ingefær hæmmer produktionen af prostaglandiner og leukotriener, der er involveret i smerte og inflammation. I en ukontrolleret 1992 dansk undersøgelse fandt 56 patienter, der havde enten RA, OA eller muskuløse ubehag pulveriseret ingefær. Alle dem med smerter i bevægeapparatet og tre fjerdedele af dem med OA eller RA rapporteret varierende grader af smertelindring og ingen bivirkninger selv blandt dem, der tog ingefær i mere end to år.

Naturlægemidler olier anvendes til gigt at løsne stive leddene, gendanne mobilitet, fjerne smerter, betændelse eller hævelse, nære væv og lindre smerter. De erfarne hænder dyppet i glædeligt opvarmet olie vil rejse over hele kroppen med pres. Arthcare ikke kun øger blodcirkulationen, men giver også en sikker lettelse for reumatiske gigt, spondylosis, lammelse, muskuløs lidelse, diskusprolaps, astma og tuberkulose. Bringer i relief fra stress, stamme og spændinger. Det er også meget godt for tonning af muskler og nerver. Få øjeblikkelig nødhjælp inden for få minutter af anvendelsen af olie. For mere information bedes du læser på

Rådgivning:

Epsom Salt (magnesium sulfat): Magnesium har både anti-inflammatoriske og anti-gigt egenskaber og det kan optages gennem huden. Magnesium er et af de vigtigste af de essentielle mineraler i kroppen, og det er ofte mangelfuld i den amerikanske kost. En New England middel mod gigt er et varmt bad med Epsom salte. Varmen i badet kan øge omsætning og reducere hævelse af gigt.

Dosering og retninger: fylde et badekar med vand så varmt som du kan stå. Tilføj 2 kopper Epsom salte. Bade for tredive minutter, tilføje varmt vand som nødvendigt for at holde temperaturen varm. Gøre dette dagligt så ofte som du ønsker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *