3 nemme trin til at måle og proportioner i figur tegning

Copyright 2006 Todd Harris

Andelen er et ord, der ofte er forbundet med et andet ord for kunstnere, stress. Men jeg er her for at dele med dig, at det ikke skal være en stressende word. Kan det virkelig være sandt? En enkel måde at warp hastighed teknikker, når du måler andelen? Ja, jeg er her at sige, at det er sandt.

Andel… Hvor stor skal hovedet? Hvor længe skal benene? Hvor lang tid skal jeg trække denne linje? Disse er spørgsmål, vi som kunstnere, ansigt hverdagen. Det er ligegyldigt hvilken slags kunstner du er… at få mest ud af figur tegning med korrekte proportioner vil eksplodere din kunst til nye højder. Der er flere værktøjer og metoder til at hjælpe kunstnere med proportioner. Uden korrekte proportioner, vil din figur være unøjagtige og mangler i bedste fald.

Der er visse andel formler, som figuren er en visse høje mange hoveder, eller lederen af tallet bliver så mange store øjne.

Jeg kender disse formler og bruge dem som en guide. Den menneskelige form er så individuelle kan du aldrig gå strengt af disse formler alene. Som kunstner er det vigtigt at kende disse formler til at kunne genkende afvigelser fra formlerne i model/emne du tegner.

Måling

Måling er en lille smule anderledes for hver kunstner. Det er et værktøj til proportionerne ikke til at overse. Ligesom nogen sigter mod en poolstick eller skyde en pistol gør det anderledes end den næste person, så går det for kunstneren. Nogle kunstnere, mens måling, vil lukke det venstre øje og nogle ret, mens andre vil holde begge øjne åbne (bare aldrig holde begge lukket LOL). Du skal se, hvad der er rigtigt for dig. Så, holde din blyant mellem tommelfingeren og fingre med fingrene viklet blyanten. Mål fra toppen af din tommelfinger til slutningen af din blyant. Du kan holde din blyant lodret eller vandret for denne teknik, at holde det på shoulder højt.

Din måling fra din tommelfinger til slutningen af din blyant muligvis kun ½ tomme, men på din tegning det kunne være en tomme eller flere. Alle dine målinger er sammenlignelige. For eksempel, hvis en kunstner ønsker at vide, hvor længe et ben, kan han sammenligne det længde med længden af fag hoved. Ved hjælp af målemetoden diskuterede med blyant, er det nemt at sammenligne.

Disse enkle metoder, en gang anvendt, vil svæve dine tegninger, malerier eller hvad du arbejder på. Rådgivning praksis, praksis, praksis, kombineret med mesterlig teknik vil hjælpe dig rykke din kunst hurtigt og mesterligt mere end noget andet.

Dette er en kort oversigt om proportioner og måling. For mere information om proportioner, målinger, tegning folk eller ansigter og meget mere… Du kan kontakte os på info@learning2draw.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *