Hvad er dogging?

Dogging er en seksuel intimitet, der finder sted udenfor. Det bruges nogle gange som en metafor til at beskrive at have sex udenfor. Det var en forsidehistorie, som at gå tur med hund. Kondomer er vigtige i begge kulturer for at forhindre uønskede graviditeter eller kønssygdomme. Du kan undgå at forstyrre freden eller tiltrække opmærksomhed ved at udføre handlingen på offentlige steder, såsom en park eller parkeringsplads. Se mere på https://datingtjek.dk/dogging/

Dogging er et begreb, der kommer fra en tradition, hvor mænd fortæller deres koner, at de skal “gå med en hund” og derefter gå på værtshus. Mændene ser derefter på, mens parrene engagerer sig i sex. Selvom det ikke er en fornærmelse, kan det have nedsættende konnotationer. Det kan sættes i forbindelse med hanehygge og swinging, voyeurisme og ekshibitionisme. Nogle par elsker at se deres partner sex med en anden person. Andre foretrækker privatliv.

Nogle par er endda stædige, hvilket kan føre til forstyrrelser på parkeringspladser eller andre pars privatliv. I nogle tilfælde er politiet blevet tilkaldt. Selvom de fleste mennesker ikke støtter sex, foretrækker nogle par at have sex privat med deres venner og familie. Den voksende popularitet af denne praksis har ført til debatter om dens lovlighed. Der er nogle vigtige ting at vide, før du begynder at hunde.

Selvom dogging er ulovligt, er praksis i stigning. Mens de fleste mennesker er godt klar over farerne ved voyeurisme, er der stadig mange, der fortsætter med at gøre det ubevidst. Dogging kan blive en vane, som med alle aktiviteter. Ifølge BBC refererer “dogging” til enhver adfærd, der involverer seksuel voyeurisme. BBC fandt ud af, at par med hundesang var tilbøjelige til at blive udsat for vold mod hinanden.

Dogging blev første gang brugt i 2003 af en mand, der angiveligt fortalte sin kone at “gå med hunden” og derefter tog hende med til en pub for sex. Dogging er ikke et begreb, der refererer til kvinder på en negativ måde, men det er almindeligt for enlige mænd og kvinder at gøre dette. Denne sætning blev oprindeligt kaldt “dogging”, men blev senere forkortet til “sexing”.

Der har været mange rapporter i de senere år om par, der er blevet forfulgt på offentlige steder. Politiet var tvunget til at gribe ind, da situationen eskalerede. Nogle tilfælde involverer hundepar, der har sex i offentligheden med fremmede. I disse tilfælde ‘går’ med hunden og udspionerer dem. Dette er kendt som stalking. Du kan blive anholdt og sigtet for stalking, hvis du bliver fanget. Du kan blive anklaget for voyeurisme og arresteret.

Dogging er en form for ekstrem voyeurisme. Dette er handlingen at have sex med andre på offentlige steder. Det kan være ledsaget af et verbum i nogle tilfælde, såsom “at jage.” Dette udtryk refererer til udendørs seksuel aktivitet. Dette kan omfatte enhver seksuel aktivitet, der involverer mindst to personer. Du kan gøre det i en park eller pub eller endda i din bil.