Industrien gæv føre Oasis Hong Kong i Canada

Oasis Hong Kong Airlines (Oasis) i dag styrket yderligere styrke af dens ledelsesteam, med udnævnelsen af krydret luftfart management professionelle, hr. David Solloway.

Hr. Solloway tager op stilling af General Manager – Nordamerika, rapportering til Fritz Blayney, Senior Vice President – Nordamerika. Solloway er primært ansvarlig for at levere strategisk lederskab til regionale personale at opnå etablerede indtægter mål, passager mål og standarder.

Baseret i Vancouver Mr. Solloway vil også sikre Oasis’ høj benchmarks for sikkerhed og effektivitet fortsat skal opfyldes i den canadiske havn.

Derfra vil han også tjene som selskab repræsentant til civic og kommunale organisationer, samt involvering med regeringen anliggender vedrørende til Flyselskabet.

Hr. Solloway har et væld af internationale luftfart erfaring, senest tjener som direktør i markedsføring nemlig Sangster internationale lufthavn, Montego Bay i Jamaica.

Før dette arbejdede han i en række forskellige positioner på United Airlines over otte år – rejser kloden som flyselskabs general bestyrer i New Delhi, Indien. den udskilte leder af marketing og salg i Hong Kong, som general manager i Hong Kong; og som general manager, Thailand/Indokina i Bangkok, Thailand.

For ni år forud, hr. Solloway arbejdede for Canadian Airlines International, i lignende ledende roller baseret i Hong Kong, Bangkok og Singapore.

Hr. Solloway har tilknytning til mange professionelle organisationer, herunder Jamaica Hotel og Turistforening i Jamaica; Rotary, og den canadiske Institut af realkreditmæglere og långivere i Vancouver; Han var formand for Travel Industry Association of America i Indien; formand for den canadiske handelskammer; og næstformand i bestyrelsen af flyselskaber repræsentanter – både i Hong Kong.

Han sad også i bestyrelsen for direktører for Hongkongs regering luftfart Sikkerhedsrådet.

Hr. Solloway er en canadisk statsborger med en Associate of Arts – handel, Marketing, Retail Merchandising fra Douglas College, Richmond, BC.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *